Meldgaard Silikat skifter navn til Meldgaard Greenline pr. 1. januar 2021.

Miljørigtige blæse- og skæremidler

Meldgaard Greenline A/S er førende i Danmark, når det gælder salg af blæsemidler til stål- og skibsindustrien samt abrasiver til vandstråleskæring.

Med hovedsæde i det sydlige Jylland, er vi centralt beliggende i forhold til resten af Europa, og vi leverer enten direkte til storbrugere eller gennem vore forhandlere. Vores leverandører af råvarer er udvalgt gennem et langvarigt samarbejde og vore kvaliteter er derfor blandt de allerbedste.
Det er ikke bare grønt – det kan også betale sig!

Vi tilbyder en totalløsning bestående af bl.a. transport, returtagning af brugte varer samt salg af reservedele til vandskæringsmaskiner.

Hvis du vil vide mere om vores produkter, er du altid velkommen til at kontakte os.
Du kan også downloade vores brochurer.

greenline-dk@meldgaard.com

Find os på Facebook

1 dag siden

Meldgaard Greenline A/S
Så er der nyheder igen, trin 2 af raketten omkring vores nye grønne blæsemiddel. ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

2 dage siden

Meldgaard Greenline A/S
KONKURRENCE - VIND EN BØTTE KARAMELLER.Har du et godt navn til et helt nyt blæsemiddel ?Inden længe kan vi tilbyde et blæsemiddel lavet på 100% genbrugsglas. Det er RET banebrydende, idet vi har investeret og bygget en helt ny fabrik, hvor vi kan behandle og knuse fx gamle syltetøjsglas, som efterfølgende kan bruges til sandblæsning.Det særlige ved produktet er:• Bæredygtigt = 100% genbrugsglas • Forbedrer arbejdsmiljøet.• Vi sparer på ressourcerne = sand, som ofte bruges til sandblæsning, og er en knap ressource i verden Skriv dit forslag til navnet i kommentarfeltet. Vi trækker lod i april måned, blandt alle svar, hvor vi udlodder 5 bøtter karameller. Konkurrencen er ikke en del af– eller på anden måde associeret med Facebook. ... Se mereSe mindre
Se på Facebook