Miljørigtige blæse- og skæremidler

Meldgaard Greenline A/S er førende i Danmark, når det gælder salg af blæsemidler til stål- og skibsindustrien samt abrasiver til vandstråleskæring.

Med hovedsæde i det sydlige Jylland, er vi centralt beliggende i forhold til resten af Europa, og vi leverer enten direkte til storbrugere eller gennem vore forhandlere. Vores leverandører af råvarer er udvalgt gennem et langvarigt samarbejde og vore kvaliteter er derfor blandt de allerbedste.
Det er ikke bare grønt – det kan også betale sig!

Meldgaard Silikat skifter navn til Meldgaard Greenline pr. 1. januar 2021.

Vi tilbyder en totalløsning bestående af bl.a. transport, returtagning af brugte varer samt salg af reservedele til vandskæringsmaskiner.

Hvis du vil vide mere om vores produkter, er du altid velkommen til at kontakte os.
Du kan også downloade vores brochurer.

greenline-dk@meldgaard.com

Find os på Facebook

Glas med glas i.ReBlast er klassens nye frække dreng, og er nu klar til levering.Ring, hvis I/du er interesseret i et grønt, billigt og effektivt blæsemiddel, som ikke afgiver kræftfremkaldende stoffer (a-kvarts) ved blæsning.Leveres ikke i syltetøjsglas, men på en palle med 1 tons i 20 kg sække og 1,5 tons i bigbag. Størrelse efter ønske.Interesseret i at få en grøn profil, så tag fat i os på +45 20 33 72 22 ... Se mereSe mindre
Se på Facebook
Ny video fra vores Irske leverandør#sandblæsning#dustlessblasting#madeinireland# ... Se mereSe mindre
Se på Facebook