Meldgaard Silikat skifter navn til Meldgaard Greenline pr. 1. januar 2021.

Miljørigtige blæse- og skæremidler

Meldgaard Greenline A/S er førende i Danmark, når det gælder salg af blæsemidler til stål- og skibsindustrien samt abrasiver til vandstråleskæring.

Med hovedsæde i det sydlige Jylland, er vi centralt beliggende i forhold til resten af Europa, og vi leverer enten direkte til storbrugere eller gennem vore forhandlere. Vores leverandører af råvarer er udvalgt gennem et langvarigt samarbejde og vore kvaliteter er derfor blandt de allerbedste.
Det er ikke bare grønt – det kan også betale sig!

Vi tilbyder en totalløsning bestående af bl.a. transport, returtagning af brugte varer samt salg af reservedele til vandskæringsmaskiner.

Hvis du vil vide mere om vores produkter, er du altid velkommen til at kontakte os.
Du kan også downloade vores brochurer.

greenline-dk@meldgaard.com

Find os på Facebook

1 uge siden

Meldgaard Greenline A/S
Hokus pokus filiokus med AquaNife RestomateVi tryller med denne propel, arbejdet tog 50 minutter, resultat som ny igen.Restomate er den perfekte professionelle vandpolerings kabine til det lille værksted, findes i mange størrelser, varianter og priser.Interesseret tag fat i os på +45 20 33 72 22 ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

2 uger siden

Meldgaard Greenline A/S
Sandblæsning kan også være et præcist værktøj til kompromisløs dedikation til det sublime håndværk og kærlighed til træ, her for at skabe den perfekte overflade på en is-skamler hos Egeværk I/S, det brugte blæsemiddel er Garnet super fineTillykke med jeres nye IBIX 9.Interesseret kontakt os for nærmere på +45 2033 7222 eller cj@meldgaard.com ... Se mereSe mindre
Se på Facebook