Meldgaard Greenline A/S

– er en del af Meldgaard Gruppen

Meldgaard Greenline er førende, når det gælder salg af blæsemidler til stål- og skibsindustrien samt abrasiver til vandstråleskæring.

Med hovedsæde i Aabenraa i Sønderjylland er vi centralt beliggende, og vi leverer derfor direkte til storbrugere i hele Europa eller via vores forhandlere.
Vores leverandører af råvarer er udvalgt gennem et langvarigt samarbejde, og vore kvaliteter er derfor blandt de allerbedste.

Vi tilbyder en totalløsning bestående af transport, returtagning af brugte varer samt salg af reservedele til vandskæringsmaskiner.

Meldgaard Greenline er et af selskaberne i Meldgaard A/S, hvor også Meldgaard Pet, Meldgaard Handel og Meldgaard Hydraulik hører under. Her sælger vi alt fra kæledyrsprodukter og nedbrydningsmaskiner til lastbilhydraulik og blæsemidler.

Meldgaard Gruppen

Meldgaard Gruppen er en privatejet virksomhed fra 1970, som består af 18 selvstændige afdelinger hovedsageligt fordelt på selskaberne Meldgaard A/S, Meldgaard Miljø A/S og Meldgaard Transport A/S. Fælles nøgleord for hele koncernen er kvalitet, service og fri omgangstone. Til at understøtte selskaberne, har vi en professionel stab bl.a. bestående af specialister inden for HR, indkøb, jura, kvalitet, IT, markedsføring og økonomi.

Meldgaard Miljø A/S blev etableret tilbage i 1989. Selskabet er i dag delt op i tre forskellige afdelinger; Restprodukter, Erhvervsaffald og Dagrenovation.
I Restprodukter tager vi os primært af slagger og forurenet jord, men på miljøcentrene varetager vi mange typer affald, eksempelvis beton, tegl og brokker, plast samt jern og metal. Det er på disse centre vi håndterer forurenet jord. Du kan læse mere om forurenet jord og de andre affaldsfraktioner her. I afdelingen for erhvervsaffald har vi stor erfaring med at finde den bedste affaldsløsning til enhver virksomhed. Vi har et stort udvalg af containere og kommer og tømmer dem, når du har behov for det. Vi hjælper med miljørigtig indsamling, sortering og genanvendelse af din virksomheds affald.
Hos Meldgaard Miljø A/S har du som erhvervsdrivende mulighed for at aflevere din virksomheds affald på et af vores miljøcentre. Vi har miljøcentre i AabenraaMarstrup og Kolding.
Dagrenovationen har eksisteret siden 1976. Vi står vi for indsamling af dagrenovation hos ca. 20 % af alle husstande i Danmark.

Hos Meldgaard Transport A/S’ afdeling varetager vi hovedsageligt transport af løst gods til større byggerier, entreprenøropgaver samt bulktransport.

Du kan læse meget mere om Meldgaard og de forskellige afdelinger her.