PowerBlast 30/60

kr. 250,00kr. 4.875,00 inkl. moms

Anvendelsesområder

Blæserensning:

  • Fjernelse af belægninger
  • Fjernelse af rust og glødeskalbelægninger på metaloverflader
  • Rensning af rør (ind- og udvendigt)
  • Fjernelse af hårdnakket snavs
  • Facaderengøring

Beskrivelse

Kornstørrelse: 30/60 – 0,2-0,6 mm

Garnet PowerBlast 30/60 er et meget hurtigtvirkende blæsemiddel, hvor dysen skal bevæges henover overfladen betydeligt hurtigere end ved andre traditionelle engangsblæsemidler. Samtidig er støvudviklingen minimal, således at sandblæseren konstant har godt udsyn og optimalt kan udnytte dets effektive egenskaber.

For at imødekomme de stadigt strammere miljøkrav, kan vi også tilbyde en vasket Garnet på enkelte produkter. Det vaskede produkt formindsker støvudviklingen yderligere og fremmer arbejdsmiljøet.

Det har på grund af sin hårdhed en meget lille nedslidning af de enkelte sandkorn. Med de rigtige opsamlingsmuligheder, hvor malingsrester, rust, støv og andre fremmedlegemer fjernes, kan Garnet, afhængig af den enkelte indsats, genanvendes 2-3 gange, uden at effektiviteten nedsættes.

I forhold til traditionelle overfladebehandlingsprocesser, hvor der benyttes engangsblæsemidler, vil genbrug af Garnet derfor medføre en meget væsentlig reduktion i forbruget af blæsemiddel og dermed i omkostninger og miljøbelastning.

Yderligere information

Vægt N/A

Go to Top